Vi har skiftet navn! Sommer og Fritid er nu Go Go Garden 🍀

Handelsbetingelser

Nedenfor beskrives de generelle vilkår for handel med Go Go Garden.

Din aftale

Go Go Garden er en online formidlingsplatform, som matcher efterspørgsel af haveservice med havemanden som udbyder dette.

Go Go Garden optræder alene som mellemmand og ikke sælger. Det er havemanden, og ikke Go Go Garden, som leverer servicen. Havemanden er ansvarlig for aftalens opfyldelse og er forbrugerens egentlige aftalepart.

Ved brug af Go Go Garden samt dets tjenester og værktøjer accepterer du de gældende betingelser for Go Go Garden og de generelle principper, der gælder for sites ejet af Go Go Garden og partnere. Aftalen træder i kraft når du som bruger accepterer den.

Handelsbetingelserne er gældende for forholdet mellem dig som bruger af Go Go Garden og Go Go Garden ApS.

Fakturering

Go Go Garden understøtter manuel betaling via girokort og automatisk betaling via QuickPay.

Når arbejdet er udført og din havemand har registreret tid hos os, sender vi en faktura til dig på email. Her vil det fremgå, om fakturaen er betalt automatisk gennem QuickPay eller om den skal betales manuelt ved girokort.

Du faktureres først når arbejdet er udført og din havemand har registreret tid hos os.

Du betaler aldrig for mere end den tid der er blevet brugt i din have.

Automatisk betaling

Ved automatisk betaling via QuickPay bliver dine oplysninger krypteret, og kunden og QuickPay er de eneste, som kan læse oplysningerne. Go Go Garden ApS har på intet tidspunkt adgang til kundens kortoplysninger.

Betaling kan ske med Dankort, Visa og Mastercard.

Er du interesseret i at tilmelde dig automatisk betaling via QuickPay kan du kontakte os på info@gogogarden.dk.

Vi trækker først pengene når arbejdet er udført og din havemand har registreret tid hos os.

Du betaler aldrig for mere end den tid der er blevet brugt i din have.

Afbestilling/ændring af aftale

Du kan til hver en tid afbestille eller ændre din aftale med havemanden. For din havemands skyld er det dog bedst, hvis du kan melde det ud i god tid.

Ansvar og reklamation

Det er din havemand der har ansvaret for at arbejdet bliver udført ordentligt. Opstår der problemer, bør du henvende dig til havemanden.

Kan vedkommende ikke hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på info@gogogarden.dk, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Alle havemænd har garanteret Go Go Garden ApS, at de har ren straffeattest.

Ændring i handelsbetingelserne

Go Go Garden forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne. På gogogarden.dk finder du altid den nyeste version af handelsbetingelserne.

Ændringer og tilføjelser til handelsbetingelserne offentliggøres på gogogarden.dk, og vores kunder informeres herom pr. email.

Din fortsatte brug af Go Go Gardens sites, tjenester og værktøjer udgør samtidig din godkendelse af de nye handelsbetingelser.

Ugyldighedsklausul

Hvis en bestemmelse i disse handelsbetingelser skulle vise sig ugyldig eller ikke kan gennemføres, slettes denne bestemmelse, mens aftalens resterende bestemmelser fortsat anvendes.

Lovvalg

Disse handelsbetingelser er undergivet dansk ret.

Alle transaktioner mellem Go Go Garden og vores kunder, herunder brugen af Go Go Gardens sites, tjenester og værktøjer, betragtes som udført i Danmark. Alle kontrakter indgås på dansk.

Tvister

Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med brugen af Go Go Garden, herunder tvister vedrørende de generelle handelsbetingelsers gyldighed og anvendelse eller tvister vedrørende aftaler indgået mellem Go Go Garden og vores kunder, skal afgøres efter dansk rets regler om værneting.

Go Go Garden ApS
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
CVR: 41 53 69 42
Email: info@gogogarden.dk

Vil du have fat i os?

Du kan altid kontakte os på email eller telefon.
Fang os på hverdage:
09:00 - 15:00