Kontakt

Du kan altid få hjælp ved Go Go Garden. Se f.eks. de ofte stillede spørgsmål eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp.

Ofte stillede spørgsmål

Kan I også hjælpe mig der hvor jeg bor?

Det kan vi i udgangspunktet godt, for vi samarbejder nemlig med havemænd i hele Danmark. Hvis du lægger en bestilling, så finder vi ud af, om vi har en havemand til netop din opgave.

Jeg ønsker mig et tilbud, kan jeg få det?

Du kan ikke få et decideret tilbud, da afregningen altid sker ud fra faste timepriser. Hvis du lægger en bestilling, så kan havemanden estimere dine opgaver og du kan prioritere ift. dit budget.

Hvor lang tid tager det at finde mig en havemand?

Ofte kan det klares på under én arbejdsdag, men det afhænger af den enkelte opgave. Er din opgave kompleks, kan det godt tage os nogle arbejdsdage at finde dig den helt rigtige havemand.

Kan I altid finde mig en havemand?

Det plejer at lykkes, men vi kan aldrig garantere det. Det afhænger af din opgave og om havemændene har for travlt. Vi bestræber os på at melde hurtigt ud, hvis ikke vi kan hjælpe dig.

Kan jeg komme i kontakt med jer?

Ja, for det synes vi er meget vigtigt. Du kan altid skrive til os for at få hjælp, så ringer vi dig op, hvis der er behov for det. Alternativt kan du bede os ringe dig op uanset, hvis det fungerer bedre for dig.

Hvor lang tid er I om at besvare henvendelser?

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for to arbejdsdage og ofte vil du få svar samme dag. Det afhænger blot af hvor travlt, der er på kontoret.

Overvejer du at bestille? Det er helt uforpligtende

Hjælp til bestilling

Hvad koster det?

Vi afregner ud fra faste timepriser, som du altid kan se på forsiden. Derfor kan vi heller ikke oplyse om den endelige pris på forhånd.

Har du et budget, som det er vigtigt, at din havemand overholder, så bør du tage en snak med din havemand om dette på forhånd.

Det er f.eks. en god ide at aftale, hvad havemanden skal gøre, hvis opgaven ikke når at blive færdig eller hvis den bliver færdig før tid.

Bestil selv online

Ønsker du hjælp i haven, så er det første du skal gøre at lægge en bestilling, så vi kan finde en havemand til din opgave.

Det er helt uforpligtende og har du nogle spørgsmål, der skal afklares, kan din havemand hjælpe med dette.

Det er bedst, hvis du bestiller igennem hjemmesiden, da du så slipper for ventetid og selv kan beskrive din opgave.

Kontakt vores support

Du er altid velkommen til at skrive ind via denne formular.
Vi bestræber os på at svare inden for to arbejdsdage.

Har du spørgsmål til prisen?

Vi afregner altid ud fra vores faste timepriser. Vi anbefaler, at du bestiller haveservice, så vi kan finde dig en havemand, som kan rådgive dig om din opgave og hvad det vil koste.
Vil du vide om vi kan løse din opgave?

Vores havemænd kan hjælpe med det meste, men vi kan først vide om vi har en havemand til netop din opgave, når du bestiller. Bestil haveservice, så vil vi forsøge at finde en havemand til dig.

Skal udfyldes

Skal udfyldes

Skal udfyldes

Skal udfyldes