Find en havemand

En havemand fra Go Go Garden kan hjælpe dig med det meste forefaldende arbejde i haven, uanset om det drejer sig om en enkelt opgave eller løbende vedligholdelse.

Lidt om din havemand

Hvad er en havemand egentlig?

Hos Go Go Garden har vi havemænd tilknyttet over hele Danmark, og de er vidt forskellige mennesker. Mange er af det grå guld, nogle er lidt yngre, enkelte er uddannede gartnere mens de fleste andre blot har en personlig interesse i havearbejde.

Frem for alt elsker de at gå i haven og at hjælpe andre, der ikke selv har tiden eller overskuddet til at ordne haven. Tilfælles har de også, at de er erfarne, omhyggelige og ærlige og sætter en ære i at din have fremstår så flot som muligt.

Hos Go Go Garden er det nemt at være havemand, fordi vi klarer alt det kedelige som fakturering og reklame, så de kan gøre det de gør bedst, nemlig at sørge for at din have altid er smuk og velplejet.

Hvad kan en havemand hjælpe med?

En havemand kan hjælpe med langt de fleste opgaver i haven, deriblandt de mest hyppige opgaver som lugning, græsslåning, hækklipning og beskæring af træer og buske. Mange laver en aftale om løbende vedligeholdelse med deres havemand, men de hjælper dig også gerne hvis du kun skal have hjælp en enkelt gang.

De fleste af vores havemænd har selv alle de fornødne redskaber til havearbejde, og nogle har også større maskiner til opgaver lidt udover det sædvanlige. Har du selv redskaberne til din opgave, bruger din havemand også gerne dem.

Beskriv din opgave for os, så finder vi den helt rigtige havemand til dig i dit lokalområde.

Timepriser

350 kr.

Med dine egne
redskaber

Kan du selv stille haveredskaber til rådighed for havemanden? Så sparer du lidt penge, og det er nemmere for os at finde en havemand til opgaven.

+10%

Med havemandens
redskaber

De fleste af vores havemænd har også selv have, og derfor en masse gode redskaber. Dem kan de tage med, hvis du ikke lige har det rigtige værktøj til en opgave.

+50%

Med havemandens
store redskaber

Nogle opgaver klares bedst med store redskaber. En kæmpe græsplæne slås f.eks. meget hurtigere med en havetraktor. Nogle havemænd kan medbringe disse.

Priserne er selvfølgelig inklusiv moms

Brug servicefradraget og få 26% af havemandens arbejdsløn tilbage

Sådan fungerer det

En havemand kan klare rigtig mange forskellige opgaver i haven - også flere end de fleste tror! Fortæl os om lige præcis din have, så sætter vi dig i kontakt med den helt rigtige havemand i dit lokalområde.

1

Bestil havemand

Fortæl os om dig og din opgave, så vi kan finde den rette havemand i dit lokalområde.

2

Afklar opgave

Du sættes i kontakt med en af vores havemænd, og sammen afklarer I evt. spørgsmål og fastsætter et tidspunkt.

3

Arbejdet udføres

Du kan slappe af, mens din havemand ordner din have. Du behøver ikke engang være hjemme.

4

Betal faktura

Når arbejdet er udført modtager du en faktura. Du betaler altid kun for den tid der bruges i din have.

Hos Go Go Garden er der ingen skjulte gebyrer

Vi udvælger nøje din havemand

Vi gør meget ud af, at du skal være tryg ved at invitere din havemand ind i haven. Derfor udvælger vi nøje vores havemænd.

Tryghed

Haven er en del af hjemmet, og derfor er det vigtigt at man kan føle sig tryg, når man får en havemand på besøg. Derfor bliver alle havemænd ved Go Go Garden nøje udvalgt og de garanterer ren straffeattest.

Hyggelige besøg i haven

De fleste haveejere benytter sig af den samme havemand år efter år. Derfor er det vigtigt, at vores havemænd er behagelige at have på besøg. De kommer selvfølgelig for at ordne haven, men er også altid friske på en sludder.

Lokale havemænd og -kvinder

Vores tilknyttede havemænd er helt almindelige mennesker, der selv har have eller bare elsker at tilbringe tid i det grønne. De er ikke professionelle gartnere, men garvede havemænd, som kan klare de fleste daglige gøremål i haven.

Ordnede forhold

Vi hjælper de lokale havemænd med alt det administrative, så de kan koncentrere sig om det de nyder - at gøre din have pæn og flot. Det hele foregår selvfølgelig under ordnede forhold. Det vil sige, at alle vores havemænd betaler skat af deres indkomst og du kan benytte dig af servicefradraget, når du får hjælp i din have.

Besøg af den samme hver gang

Mange vælger at lave en aftale om løbende vedligehold af haven med deres havemand.

På den måde er det altid den samme der kommer hos dig, og du kan være sikker på at det er en du stoler på, når I lærer hinanden at kende.

Ikke helt tilfreds? Prøv en anden!

Er kemien ikke helt rigtig? Skal din havemand på ferie?

Du kan altid bede om at få en anden havemand, hvis du ikke er helt tilfreds. Du kan prøve lige så mange gange du vil, indtil du finder den rigtige.

Det siger vores kunder om os

Brian

Fem stjerner på Trustpilot

Den varmeste anbefaling herfra. Gert udfører arbejdet til bravour og er samtidig hurtig. Han er meget fleksibel og en rigtig rar og snakkesalig mand :)

Citation

Gode grunde til at vælge Go Go Garden

Et ikon af en lastbil

Gratis transport

Hos Go Go Garden betaler du aldrig for havemandens transporttid hjem til dig eller for andre gebyrer.

Et ikon af et ur

Fleksibel løsning

Vokser græsset ikke en uge? Du kan altid ændre aftalen med din havemand eller springe en gang over.

Et ikon af en bog

Foregår efter bogen

Vores havemænd arbejder under ordnede forhold og derfor kan du benytte dig af servicefradraget.

Hos Go Go Garden er transport altid inkluderet

Kort over Danmark
Kort over Danmark

Vi hjælper lokalt i hele Danmark

Hos Go Go Garden har vi havemænd tilknyttet over hele Danmark. De er helt almindelige mennesker med grønne fingre, som gerne vil tilbringe tid i haven og samtidig hjælpe andre i deres lokalområde.

Vi hjælper i vores kunders haver derhjemme, i sommerhuse, kolonihaver og andre grønne arealer. Når du bestiller en havemand hos Go Go Garden, sætter vi dig i kontakt med den bedste havemand til opgaven i dit lokalområde.

Læs mere om vores havemænd her

Find en havemand i dit område

Haver ordnet

10.000+

Opgaver udført

18.000+

Timers havearbejde

58.000+

Få besøg af en havemand

Find en havemand i dit lokalområde

Brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp. Har du spørgsmål til konceptet eller hvordan du bestiller kan du finde dine svar her.

gå til kontakt