Moderne haveservice

Go Go Garden er en moderne platform, der formidler haveservice mellem private haveejere og lokale havemænd i hele Danmark. De lokale havemænd hjælper med at passe haven.

Platformen er på den måde et alternativ til at skulle lede efter en havemand i facebook-grupper, på opslagstavler, blandt naboer eller bekendte.

Alle vores havemænd er blevet nøje udvalgt. De har rimelige kvalifikationer og er gode til at kommunikere. Da kommunikationen mellem haveejer og havemand er så afgørende, taler alle vores havemænd også flydende dansk.

Når du bestiller haveservice igennem gogogarden.dk, så udvælger vi til dig den bedste mand eller kvinde i dit lokalområde. Vedkommende ringer dig herefter op, og sammen afklarer I opgaven og aftaler tidspunktet for det første besøg.

Hver gang du har fået hjælp af en lokal havemand, sørger vi for at du modtager din faktura og kan betale nemt og sikkert.

Lokale havemænd og -kvinder

Vores tilknyttede havemænd er helt almindelige mennesker, der selv har have eller bare elsker at tilbringe tid i det grønne. De er ikke professionelle gartnere, men garvede havemænd, som kan klare de fleste daglige gøremål i haven.

Rigtige mennesker bag skærmen

Vores kundesupport sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål, som din havemand ikke kan svare på. Vi er tilgængelige og fleksible og følger altid op på henvendelser.

Gennemskuelige priser

Det skal være en god oplevelse at bestille igennem Go Go Garden. Derfor gør vi meget ud af at priserne er gennemskuelige. Du betaler alene for den tid, din havemand bruger i din have og skal ikke bekymre dig om afbestillingsgebyrer, udgifter til transport eller lignende ekstraomkostninger.

Hyggelige besøg i haven

De fleste haveejere benytter sig af den samme havemand år efter år. Derfor er det vigtigt, at vores havemænd er behagelige at have på besøg. De kommer selvfølgelig for at ordne haven, men er også altid friske på en sludder.

Tryghed

Det er vigtigt, at man kan være tryg, når man lukker fremmede ind i sin have. Derfor bliver alle havemænd ved Go Go Garden nøje udvalgt og laver du en løbende aftale så er det altid den samme, der kommer hos dig. Er kemien mellem dig og din havemand ikke helt god eller er vedkommende taget på ferie, kan du altid bede om at få en anden.

Ordnede forhold

Vi hjælper de lokale havemænd med alt det administrative, så de kan koncentrere sig om det de nyder - at gøre din have pæn og flot. Det hele foregår selvfølgelig under ordnede forhold. Det vil sige, at alle vores havemænd betaler skat af deres indkomst og du kan benytte dig af servicefradraget, når du får hjælp i din have.

Få hjælp i haven

Find en havemand i dit lokalområde

Brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp. Har du spørgsmål til konceptet eller hvordan du bestiller kan du finde dine svar her.

gå til kontakt