Ukrudtsbekæmpelse i Gedved

Det er bedst at gå i gang med ukrudtsbekæmpelsen allerede i det tidlige forår, men det er aldrig for sent at gå i gang. Din nye havemand i Gedved kan klare ukrudtsbekæmpelsen for dig.

Ukrudtsbekæmpelse

Bliv fri for ukrudt

Bøvler du også med ukrudt, der stjæler plads fra de skønne blomster og planter i din have? Så lad os hjælpe dig med at bekæmpe det allerede i det tidlige forår. Det nemmeste er nemlig at forebygge ukrudtet, men er skaden sket, er der stadig hjælp at hente.

Der findes flere forskellige metoder til at få bugt med ukrudtet: almindelig lugning ved håndkraft, ukrudtsafbrænding eller ved at sprøjte med ukrudtsmiddel. Har du ukrudt mellem fliser, kan man også lægge fugesand efter ukrudtsbekæmpelsen.

Har du et specielt ønske til hvordan ukrudtsbekæmpelsen skal foregå hos dig, så fortæl det til din havemand. Ellers kan du spørge havemanden til råds, om hvad der fungerer bedst for netop din have.

To typer af ukrudt

Etårigt ukrudt spreder sine frø om sommeren, men dør om vinteren. Sommeren efter vil frøene spire frem nede fra jorden. Etårigt ukrudt er typisk burresnerre, hønsetarm, dueurt, brandbæger, fuglegræs samt mælde.

Flerårigt ukrudt har rødder som kan formere sig, dog kan de også have frø. Derfor er det ofte mere besværligt at komme af med. Flerårigt ukrudt som de fleste kender kan f.eks. være mælkebøtte, kvikgræs eller senegræs, skvalderkål, brændenælde og tusindfryd.

Lad din nye havemand fra Gedved og omegn klare arbejdet med ukrudtsbekæmpelse. Bestil haveservice nu og bliv ringet op af din nye havemand, så du kan fortælle om din have.

Timepriser

350 kr.

Med dine egne
redskaber

Kan du selv stille haveredskaber til rådighed for havemanden? Så sparer du lidt penge, og det er nemmere for os at finde en havemand til opgaven.

+10%

Med havemandens
redskaber

De fleste af vores havemænd har også selv have, og derfor en masse gode redskaber. Dem kan de tage med, hvis du ikke lige har det rigtige værktøj til en opgave.

+50%

Med havemandens
store redskaber

Nogle opgaver klares bedst med store redskaber. En kæmpe græsplæne slås f.eks. meget hurtigere med en havetraktor. Nogle havemænd kan medbringe disse.

Priserne er selvfølgelig inklusiv moms

Brug servicefradraget og få 26% af havemandens arbejdsløn tilbage

Sådan fungerer det

Vil du have bugt med ukrudtet, så du kan nyde din have? Få hjælp af en havemand i Gedved og omegn til ukrudtsbekæmpelse og mange andre opgaver i din have.

1

Bestil haveservice

Fortæl os om dig og din opgave, så vi kan finde den rette havemand i dit lokalområde.

2

Afklar opgave

Du sættes i kontakt med en af vores havemænd, og sammen afklarer I evt. spørgsmål og fastsætter et tidspunkt.

3

Arbejdet udføres

Du kan slappe af, mens din havemand ordner din have. Du behøver ikke engang være hjemme.

4

Betal faktura

Når arbejdet er udført modtager du en faktura. Du betaler altid kun for den tid der bruges på din opgave.

Kort over Danmark
Kort over Danmark

Vi hjælper i Gedved og omegn

Hos Go Go Garden har vi havemænd tilknyttet over hele Danmark. De er helt almindelige mennesker med grønne fingre, som gerne vil tilbringe tid i haven og samtidig hjælpe andre i deres lokalområde.

Vi hjælper i vores kunders haver derhjemme, i sommerhuse, kolonihaver og andre grønne arealer. Når du bestiller ukrudtsbekæmpelse hos Go Go Garden, sætter vi dig i kontakt med den bedste havemand til opgaven i Gedved og omegn.

Læs mere om vores havemænd her

Gode grunde til at vælge Go Go Garden

Et ikon af en lastbil

Gratis transport

Hos Go Go Garden betaler du aldrig for havemandens transporttid hjem til dig eller for andre gebyrer.

Et ikon af et ur

Fleksibel løsning

Vokser græsset ikke en uge? Du kan altid ændre aftalen med din havemand eller springe en gang over.

Et ikon af en bog

Foregår efter bogen

Vores havemænd arbejder under ordnede forhold og derfor kan du benytte dig af servicefradraget.

Det siger vores kunder om os

Brian

Fem stjerner på Trustpilot

Den varmeste anbefaling herfra. Gert udfører arbejdet til bravour og er samtidig hurtig. Han er meget fleksibel og en rigtig rar og snakkesalig mand :)

Citation

Haver ordnet

14.000+

Opgaver udført

24.000+

Timers havearbejde

77.000+

Få hjælp til ukrudtsbekæmpelse

Find en havemand i Gedved

Brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp. Har du spørgsmål til konceptet eller hvordan du bestiller kan du finde dine svar her.

gå til kontakt