Havemand

En havemand fra Go Go Garden kan hjælpe dig med det meste forefaldende arbejde i haven, uanset om det drejer sig om en enkelt opgave eller løbende vedligholdelse.

Lidt om din havemand

Hvad er en havemand egentlig?

Hos Go Go Garden har vi havemænd tilknyttet over hele Danmark, og de er vidt forskellige mennesker. Mange er af det grå guld, nogle er lidt yngre, enkelte er uddannede gartnere mens de fleste andre blot har en personlig interesse i havearbejde.

Frem for alt elsker de at gå i haven og at hjælpe andre, der ikke selv har tiden eller overskuddet til at ordne haven. Tilfælles har de også, at de er erfarne, omhyggelige og ærlige og sætter en ære i at din have fremstår så flot som muligt.

Hos Go Go Garden er det nemt at være havemand, fordi vi klarer alt det kedelige som fakturering og reklame, så de kan gøre det de gør bedst, nemlig at sørge for at din have altid er smuk og velplejet.

Hvad kan en havemand hjælpe med?

En havemand kan hjælpe med langt de fleste opgaver i haven, deriblandt de mest hyppige opgaver som lugning, græsslåning, hækklipning og beskæring af træer og buske. Mange laver en aftale om løbende vedligeholdelse med deres havemand, men de hjælper dig også gerne hvis du kun skal have hjælp en enkelt gang.

De fleste af vores havemænd har selv alle de fornødne redskaber til havearbejde, og nogle har også større maskiner til opgaver lidt udover det sædvanlige. Har du selv redskaberne til din opgave, bruger din havemand også gerne dem.

Beskriv din opgave for os, så finder vi den helt rigtige havemand til dig i dit lokalområde.

Brug servicefradraget og få 26% af havemandens arbejdsløn tilbage

Vi udvælger nøje din havemand

Vi gør meget ud af, at du skal være tryg ved at invitere din havemand ind i haven. Derfor udvælger vi nøje vores havemænd.

Tryghed

Haven er en del af hjemmet, og derfor er det vigtigt at man kan føle sig tryg, når man får en havemand på besøg. Derfor bliver alle havemænd ved Go Go Garden nøje udvalgt og de garanterer ren straffeattest.

Hyggelige besøg i haven

De fleste haveejere benytter sig af den samme havemand år efter år. Derfor er det vigtigt, at vores havemænd er behagelige at have på besøg. De kommer selvfølgelig for at ordne haven, men er også altid friske på en sludder.

Lokale havemænd og -kvinder

Vores tilknyttede havemænd er helt almindelige mennesker, der selv har have eller bare elsker at tilbringe tid i det grønne. De er ikke professionelle gartnere, men garvede havemænd, som kan klare de fleste daglige gøremål i haven.

Ordnede forhold

Vi hjælper de lokale havemænd med alt det administrative, så de kan koncentrere sig om det de nyder - at gøre din have pæn og flot. Det hele foregår selvfølgelig under ordnede forhold. Det vil sige, at alle vores havemænd betaler skat af deres indkomst og du kan benytte dig af servicefradraget, når du får hjælp i din have.

Besøg af den samme hver gang

Mange vælger at lave en aftale om løbende vedligehold af haven med deres havemand.

På den måde er det altid den samme der kommer hos dig, og du kan være sikker på at det er en du stoler på, når I lærer hinanden at kende.

Ikke helt tilfreds? Prøv en anden!

Er kemien ikke helt rigtig? Skal din havemand på ferie?

Du kan altid bede om at få en anden havemand, hvis du ikke er helt tilfreds. Du kan prøve lige så mange gange du vil, indtil du finder den rigtige.

Sådan fungerer det

En havemand kan klare rigtig mange forskellige opgaver i haven - også flere end de fleste tror! Fortæl os om lige præcis din have, så sætter vi dig i kontakt med den helt rigtige havemand.

1

Bestil havemand

Fortæl os om dig og din opgave, så vi kan finde den rette havemand i dit lokalområde.

2

Afklar opgave

Du sættes i kontakt med en af vores havemænd, og sammen afklarer I evt. spørgsmål og fastsætter et tidspunkt.

3

Arbejdet udføres

Du kan slappe af, mens din havemand ordner din have. Du behøver ikke engang være hjemme.

4

Betal faktura

Når arbejdet er udført modtager du en faktura. Du betaler altid kun for den tid der bruges på din opgave.

Tips til snakken med din havemand

Haveservice er lidt ligesom dating. I skal lære hinanden at kende og særlige emner kan med fordel vendes under den første samtale.

Tal opgaven igennem

Undgå misforståelser - forventer du at din hæk klippes helt lige eller må den godt bule lidt, så længe der ikke kommer huller?

Er du i tvivl om hvordan en opgave skal udføres, kan havemanden hjælpe med at afklare det.

Afklar brugen af redskaber

Nogle opgaver klares bedst med bestemte redskaber, og mange havemænd har rigtig gode redskaber - måske bedre end dine egne.

Vær opmærksom på prisforskellen, hvis havemanden skal medbringe dem.

Aftal tid og sted

Find et tidspunkt der passer jer begge. Nogle vil gerne være hjemme første gang, så man kan møde hinanden og du kan give en introduktion til netop din have. Andre er mere fleksible.

Vores havemænd har ofte tid både inden og uden for almindelig arbejdstid.

Afklar evt. budget

Skal din havemand bruge præcis 2 timer på din opgave eller skal der bruges den tid, som en bestemt opgave kræver? Hvad skal havemanden gøre, hvis opgaven ikke når at blive færdig? Hvad hvis opgaven bliver færdig før tid?

Ofte er det en fordel at have aftalt dette på forhånd.

Få besøg af en havemand

Find en havemand i dit lokalområde

Brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp. Har du spørgsmål til konceptet eller hvordan du bestiller kan du finde dine svar her.

gå til kontakt