Ydelser

Go Go Garden tilbyder haveservice i hele Danmark. Du kan både bestille hjælp til enkeltstående opgaver eller lave en løbende aftale med din havemand.

Vores havemænd kan hjælpe med alle almindelige opgaver i haven, og nogle har større maskiner til opgaver lidt udover det sædvanlige.

Vores havemænd er rigtige mennesker med forskellige talenter, så nogle kan også hjælpe med andre praktiske ting, f.eks. mindre reparationer eller malerarbejde.

Græsslåning

Græsslåning er en af de mest tidskrævende opgaver i haven. Vores havemænd kan hjælpe dig med at slå græsset når det trænger, så du får mere tid til at nyde haven med god samvittighed.

▸ Læs mere om græsslåning

Ukrudtsbekæmpelse

Hvis du er træt af ukrudt og upraktiske arbejdstillinger i haven, så lad Go Go Garden overtage lugningen af ukrudt. Din nye havemand i dit lokalområde kan ordne din have, mens du slapper af.

▸ Læs mere om ukrudtsbekæmpelse

Hækklipning

Hækklipning kan være en uoverskuelig og tidskrævende opgave. Go Go Garden kan hjælpe dig med hækklipningen, når foråret og sommeren er på vej, og hækken igen begynder at vokse.

▸ Læs mere om hækklipning

Beskæring af træer og buske

Go Go Garden tilbyder beskæring af træer og buske, eksempelvis beskæring af æbletræer og beskæring af roser. Med hjælp fra din havemand kan du nyde havens frugter og blomster.

▸ Læs mere om beskæring af træer og buske

Afhentning af haveaffald

Som en ekstra service til dig tilbyder vi, at din havemand kan tage alt haveaffaldet med sig eller afhente det. Så kan du bruge tiden på noget andet end en tur på genbrugspladsen.

▸ Læs mere om afhentning af haveaffald

Anden haveservice

Vores havemænd kan også klare mange andre opgaver i haven, såsom opsamling af nedfaldsfrugter, afvaskning af havemøbler og alt muligt andet.

Har du brug for hjælp til en særlig opgave, så prøv at spørge. Foregår det i haven, så kan din lokale havemand formentlig hjælpe dig.

Brug servicefradraget og få 26% af havemandens arbejdsløn tilbage

Hvad vil det sige at have en havemand?

En havemand kan hjælpe dig med havearbejde, hvis du ikke selv har tid eller overskud til at holde din have ved lige. Mange vælger at lave en fast aftale med deres havemand om at få haveservice f.eks. en gang om ugen for at sikre, at ukrudtet holdes nede og haven altid står flot, men man kan også hyre en havemand blot for en enkelt dag.

Hvad er forskellen på en havemand og en gartner?

Vores havemænd er helt almindelige mennesker, som bare nyder at gå i haven og gerne vil yde havehjælp for andre, der ikke selv har overskuddet. De er typisk ikke uddannede gartnere, men kan klare mange af de samme opgaver, fordi de ofte har mange års erfaring fra deres egen og andres haver.

Brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp. Har du spørgsmål til konceptet eller hvordan du bestiller kan du finde dine svar her.

gå til kontakt