Havehjælp

I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Go Go Garden tilbyder havehjælp i hele Danmark, både til enkeltstående opgaver og løbende vedligeholdelse af haven.

Havehjælp hos Go Go Garden

Hvordan fungerer havehjælp hos Go Go Garden?

Go Go Garden tilbyder al slags havehjælp, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Måske mangler du hjælp til at komme i bund med ukrudtet. Måske er det lige præcis græsslåning du bare ikke gider. Måske vil du bare gerne selv være helt fri for havearbejde og i stedet bruge tiden på at nyde din have.

Mange laver en aftale om løbende havehjælp med deres havemand, men vi hjælper dig også gerne, hvis du kun skal have hjælp en enkelt gang. Vi har mange dygtige og erfarne havemænd i dit lokalområde, som sætter en ære i at din have bliver så flot som muligt.

Når du bestiller havehjælp hos os, finder vi den helt rigtige havemand til dig i dit lokalområde og du vil blive ringet op af vedkommende, så I sammen kan aftale nærmere om opgaven.

Hvad slags havehjælp tilbyder I?

Oftest efterspørger vores kunder i dit lokalområde havehjælp som græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning og beskæring af træer og buske. Mange har også trailer og kan køre dit haveaffald bort eller blot hente det affald, du selv har samlet. Nogle har desuden større redskaber til opgaver lidt udover det sædvanlige.

Vores havemænd er rigtige mennesker med forskellige talenter, så nogle kan også hjælpe med andre praktiske gøremål i haven, f.eks. at male et stakit eller vaske havemøblerne af.

Har du brug for havearbejde, men er du ikke helt sikker på om en havemand kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at spørge. Vores havemænd kan meget mere end du måske tror, og vi har mange dygtige havemænd i dit lokalområde.

Timepriser

350 kr.

Med dine egne
redskaber

Kan du selv stille haveredskaber til rådighed for havemanden? Så sparer du lidt penge, og det er nemmere for os at finde en havemand til opgaven.

+10%

Med havemandens
redskaber

De fleste af vores havemænd har også selv have, og derfor en masse gode redskaber. Dem kan de tage med, hvis du ikke lige har det rigtige værktøj til en opgave.

+50%

Med havemandens
store redskaber

Nogle opgaver klares bedst med store redskaber. En kæmpe græsplæne slås f.eks. meget hurtigere med en havetraktor. Nogle havemænd kan medbringe disse.

Priserne er selvfølgelig inklusiv moms

Brug servicefradraget og få 26% af havemandens arbejdsløn tilbage

Sådan fungerer det

Vores havemænd i dit lokalområde kan hjælpe dig med havehjælp såsom græsslåning, hækklipning, lugning og mange andre opgaver i haven. Vores havemænd kan klare de fleste opgaver.

1

Bestil havehjælp

Fortæl os om dig og din opgave, så vi kan finde den rette havemand i dit lokalområde.

2

Afklar opgave

Du sættes i kontakt med en af vores havemænd, og sammen afklarer I evt. spørgsmål og fastsætter et tidspunkt.

3

Arbejdet udføres

Du kan slappe af, mens din havemand ordner din have. Du behøver ikke engang være hjemme.

4

Betal faktura

Når arbejdet er udført modtager du en faktura. Du betaler altid kun for den tid der bruges i din have.

Det siger vores kunder om os

Brian

Fem stjerner på Trustpilot

Den varmeste anbefaling herfra. Gert udfører arbejdet til bravour og er samtidig hurtig. Han er meget fleksibel og en rigtig rar og snakkesalig mand :)

Citation

Gode grunde til at vælge Go Go Garden

Et ikon af en lastbil

Gratis transport

Hos Go Go Garden betaler du aldrig for havemandens transporttid hjem til dig eller for andre gebyrer.

Et ikon af et ur

Fleksibel løsning

Vokser græsset ikke en uge? Du kan altid ændre aftalen med din havemand eller springe en gang over.

Et ikon af en bog

Foregår efter bogen

Vores havemænd arbejder under ordnede forhold og derfor kan du benytte dig af servicefradraget.

Hos Go Go Garden er transport altid inkluderet

Kort over Danmark
Kort over Danmark

Vi hjælper lokalt i hele Danmark

Hos Go Go Garden har vi havemænd tilknyttet over hele Danmark. De er helt almindelige mennesker med grønne fingre, som gerne vil tilbringe tid i haven og samtidig hjælpe andre i deres lokalområde.

Vi hjælper i vores kunders haver derhjemme, i sommerhuse, kolonihaver og andre grønne arealer. Når du bestiller havehjælp hos Go Go Garden, sætter vi dig i kontakt med den bedste havemand til opgaven i dit lokalområde.

Læs mere om vores havemænd her

Find havehjælp i dit område

Haver ordnet

10.000+

Opgaver udført

18.000+

Timers havearbejde

58.000+

Brug for havehjælp?

Bestil havehjælp i dit lokalområde

Brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp. Har du spørgsmål til konceptet eller hvordan du bestiller kan du finde dine svar her.

gå til kontakt